Nästa kurstillfälle 17-19 oktober i Stockholm

Spara 2000kr på kursavgiften - boka innan 1 juli

72
Dagar
02
Timmar
24
Minuter
42
Sekunder

Bli HUSET® Handledare!

Här kan du anmäla dig till vår nästa öppna kurs. Du kan även läsa om kursen samt ladda ner kursinformationen som en pdf. Vill du genomföra en internutbildning för flera chefer på ditt företag eller i din organisation kontakta gärna christer@husetgrupp.se.


Som HUSET® Handledare kan du snabbt utveckla gruppen i positiv riktning.

Det är stor skillnad mellan en grupp medarbetare och en trivsam och produktiv arbetsgrupp. Att förstå hur individer samspelar i grupp är en oerhörd styrka. Kursen till HUSET® Handledare ger dig alla kunskaper, färdigheter och verktyg du behöver för att skapa en trivsam och produktiv grupp.


Strävar ni mot samma mål? Finns det arbetsformer och rutiner som alla följer? Kompletterar ni varandras styrkor och svagheter? Är ni bra på att hantera konflikter? Huset är en praktisk lösningsfokuserad grupputvecklingsmodell.


Modellen tar fasta på modern forskning och de områden en grupp måste hantera för att fungera optimalt. Resultatet är ren arbetsglädje. Under kursen varvas teori med träning. Tempot är högt och kräver vilja att delta, mentalt och fysiskt.


Huvudfokus ligger på att träna, reflektera högt, ge och ta feedback. Pedagogiken är upplevelsebaserad inlärning. Kursen bygger på boken Huset – Grupputveckling i praktiken. Tre huvudområden behandlas.

Christer Ackerman


© 2018 Husetgrupp